Utbud och priser

Thaimassage

Thaimassagen kallas även thailändsk yogamassage, eftersom massören använder händerna, knäna, benen och fötterna till att bearbeta din kropp med yogaliknande tänjningsrörelser.

En klassisk komplett thaimassage innehåller en kombination av akupressur och yoga-liknande stretching Till skillnad från många andra massageformer i västvärlden används inte olja eller någon annan sorts kräm i samband med massagen.

Oljemassage

Massagens löser upp spända muskler. När musklerna är mjuka, smidiga och flexibla ökar rörelseförmågan. Massage kan ökar din blodcirkulation och frigöra endorfiner som har en smärtlindrande effekt och har för många även en påverkan som gör oss lugna och får en förbättrad sömn.

Värk i ryggar, axlar och nacke är vanliga åkommor som förbättras efter oljemassage.

Vid massagen masseras  hela kroppen, dvs även fötter, ben, lår, armar, händer, nacke, rumpa. 
Man behåller underkläder och täcker kroppen med en handduk. 

Fotmassage

Du sitter i en avslappnande stol och får dina fötter och vader masserade.

Ge dina fötter lite extra kärlek i form av en avslappnande och mjukgörande fotmassage hos Kina Terapi. Musklerna runt dina fötter stimuleras och sträcks ut, cirkulationen ökar i både fotled och fot. Det sitter tusentals nervtrådar i fotsulorna som dessutom har förbindelser med andra delar av kroppen, detta innebär att du upplever fotmassagen i hela dig.